logo houthoff trading

Houthofftrading is een jong en dynamisch Nederlands handelsbedrijf dat actief is in diverse segmenten. Door jarenlange ervaring in de internationale handel, inclusief de kennis van diverse landen en de gesproken talen is Houthofftrading van alle markten thuis. Naast handelsactiviteiten biedt Houthofftrading nog enkele andere diensten aan.


Meubilair, Kindermeubilair en Educatief speelgoed.

Houthofftrading importeert deze artikelen direct van producenten wereldwijd en biedt deze aan via eigen webwinkels aan de (professionele) eindgebruiker. Daarnaast wordt een deel van het assortiment via zorgvuldig geselecteerde dealers verkocht. Het kindermeubilair en speelgoed worden gedeeltelijk onder licentie geproduceerd.

Bouwspecialiteiten

Voor de Nederlandse markt produceert Houthofftrading diverse bouwmaterialen, zoals beschermingsprofielen, afwerkingsprofielen, entreematten, etc. Het grootste deel van dit assortiment wordt geproduceerd in eigen beheer en via een exclusief dealernetwerk gedistribueerd naar landen binnen Europa en naar de Verenigde Staten.

Automatisering

Houthofftrading werkt nauw samen met diverse automatiseerders. Zowel voor het kantoor als de website en webwinkel. Desgewenst kan Houthofftrading u ook in dit traject begeleiden.

Vertalingen

Om goed te kunnen communiceren met de diverse landen heeft Houthofftrading een eigen vertaalafdeling. Deze afdeling vertaalt onder andere van en naar het Engels, Nederlands en Pools. Door ons uitgebreide netwerk zijn ook vertalingen van en naar andere talen mogelijk.